Depressioner er der en naturlig løsning
Brugerbetingelser
| Hvem er vi  |   Kontakt

Depressioner

— er der en naturlig løsning?

Stress og undertrykkelse kan gøre dig nedtrykt eller modløs

stressEn vedvarende og "ikke-udløst" stress kan give en følelse af at være magtesløs og frustreret – og den kan føre til tristhed eller depression.

Vi lever i en forunderlig og til tider forvirrende tid. En tid, hvor vi let oplever former for stress, som det er svært at få ”afløb” for, og derfor kan give spændinger og frustrationer.

Hvis du er nært tilknyttet mennesker, som konstant gør dig usikker, bliver du nok også let i dårligt humør eller føler dig nedtrykt. Mennesker, der forsøger at overbevise dig om, at du ikke kan forbedre tilstandene i dit liv, kan være en kilde til stress, frustration og dårligt humør. Få disse mennesker til at respektere dig og dine formål i livet, eller undgå dem så vidt muligt – i det mindste indtil du har det bedre og føler dig ovenpå, og har mere overskud til at tackle den slags situationer.

Hvis du føler, at andre eller uheldige omstændigheder styrer dit liv eller vigtige aspekter i dit liv, kan det være en væsentlig kilde til dårligt humør eller nedtrykthed.

Hvad du kan gøre


Helbredende kost

Zoneterapi