Depressioner er der en naturlig løsning
Brugerbetingelser
| Hvem er vi  |   Kontakt

Depressioner

— er der en naturlig løsning?

Stimulanser

Stort forbrug af stimulanser kan blandt andet medføre nervøsitet, kronisk træthed og et ustabilt nervesystem.

Kvinde drikker kaffeEthvert angreb på kroppen får adrenalinen til at flyde – kroppen intensiverer flere funktioner med det formål at overvinde den indtrængende fjende. Vi kalder denne effekt for “stimulation”.  

Det første tegn på, at kroppen mangler energi til at klare alle sine funktioner på tilfredsstillende måde, kan være træthed eller uoplagthed.

Det værste du kan gøre i sådanne tilfælde er at anvende stimulanser. Stimulanser vil måske umiddelbart få dig til at føle dig bedre tilpas, fordi de trækker på kroppens energireserver, men de vil dække over den underliggende træthed og behovet for søvn og hvile.

Vi ved, at udmattelse er en forløber for sygdomme. At undertrykke energimangel med stimulanser, som blot yderligere belaster og udmatter kroppen, svækker helbredet. Et konstant stort forbrug af tobak, kaffe, te, søde sager, alkohol eller andre stimulanser vil på længere sigt resultere i mindre vitalitet samt fysiske og måske psykiske problemer.

Hvad du kan gøre

Kom gradvist væk fra at bruge kaffe, te, alkohol, cola, stimulerende urter mv. Du skal have din energi fra god søvn, sund mad, frisk luft, motion mv. – ikke fra stimulanser. Trap forbruget af stimulanser ned lidt efter lidt. Hvis du ikke indtager medicin, og når du føler dig psykisk ovenpå, kan du vælge at ophøre med stimulanser med det samme eller trappe hurtigt ned.


Helbredende kost

Zoneterapi