Depressioner er der en naturlig løsning
Brugerbetingelser
| Hvem er vi  |   Kontakt

Depressioner

— er der en naturlig løsning?

Frisk luft

Kvinde på strandFrisk luft kan gavne humøret. Sørg også for at få så meget frisk luft som muligt.

Stærke dufte fra parfume eller parfumerede sæber og lignende kan påvirke os psykisk. Nogle mennesker er særligt følsomme overfor visse dufte – måske uden at være bevidste om det.

Ved psykiske problemer, sygdom eller nedsat modstandskraft er det særlig vigtigt at gøre luften i hjemmet så frisk og ren som muligt, og det inkluderer at undgå alle lugte og kemiske dufte fra parfume, deodorant, sæbe og lignende.

Ioner er elektrisk ladede atomer, der cirkulerer rundt i luften. Ioner kan både være positivt ladede og negativt ladede. Hvilke der er flest af, afhænger at det klima, du befinder dig i. Undersøgelser har vist, at kolde, tørre vintre indeholder færre negative ioner end varme, fugtige somre. Men også bygningsmaterialer, computere, syntetiske tekstiler og ventilations- og opvarmningssystemer er med til at få luftens ion-indhold til at gå fra minus til plus.

Hold luften i hjemmet og på arbejdspladsen frisk med tilstrækkelig udluftning. Ved stranden vrimler det med negative ioner fra havet – blandt andet derfor kan gåture ved stranden være særlig gavnlige.

Det er ofte muligt at lindre på nedtrykthed eller depressioner ved at sørge for, at luften indeholder rigelige mængder negative ioner.

Hvad du kan gøre

Tilbage til start


Helbredende kost

Zoneterapi