Depressioner er der en naturlig løsning
Brugerbetingelser
| Hvem er vi  |   Kontakt

Depressioner

— er der en naturlig løsning?

Brugerbetingelser

Vigtig juridisk information

Brugen af oplysninger, der gives på dette websted, foregår udelukkende på brugerens ansvar. Vi kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener som et resultat af brugen eller misbrugen af information på hjemmesiden.

Indholdet på depressioner.dk er udelukkende til informationsbrug. Indholdet kan ikke og må ikke bruges til at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Oplysninger på hjemmesiden opdateres og revideres jævnligt, men vi giver ingen garanti for, at de enkelte informationer er opdaterede og korrekte. Brugeren gøres udtrykkeligt opmærksom på, at webstedet kan indeholde typografiske fejl samt oplysninger, der er forkerte, ufuldstændige eller forældede. Indholdet stilles til rådighed uden garanti for rigtigheden af oplysningerne. 

Oplysninger på hjemmesiden er på ingen måde en erstatning for kompetent diagnose, rådgivning eller behandling af en autoriseret læge. Har du problemer med helbredet, så snak med din læge, før du indleder nogen form for "selvbehandling".

Nedtrapning af medicin eller behandling bør ske i samråd med en kvalificeret læge. Vælger du at ophøre med lægeordineret behandling eller medicin, uden din læges samtykke, bærer du selv det fulde ansvar.

Vi fralægger os ethvert ansvar for links fra dette websted til tredjeparters websteder, og fralægger os desuden ansvaret for alle resultater, der opnås gennem brugen af tredjeparters websteder.

Der kan eventuelt forekomme artikler fra andre eller uddrag/citater fra andres artikler, beretninger eller kommentarer fra læsere, som ikke repræsenterer vores holdning. Artikler, kommentarer og mails fra andre er udelukkende udtryk for skribenternes egne holdninger.

Vi forbeholder os ret til når som helst at opdatere eller ændre ovennævnte betingelser. Det anbefales derfor, at du læser de gældende betingelser fra tid til anden.


Materialerne må ikke kopieres og sælges – eller på anden måde gengives til kommercielt brug – uden skriftlig tilladelse.

Du kan frit printe materialer ud til eget brug, så længe dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer. Det er dog påkrævet at denne side vedhæftes, såfremt du printer dokumenter ud til andre.


Helbredende kost

Zoneterapi