Depressioner er der en naturlig løsning
Brugerbetingelser
| Hvem er vi  |   Kontakt

Depressioner

— er der en naturlig løsning?

Depressioner — er der en naturlig løsning?Ny bog om de grundlæggende forbedringer i kost, livsstil og livsbetingelser, der ofte kan hjælpe mennesker med depressioner eller depressionslignende symptomer.

120 sider. Af John Buhl.
Forlag: Nomedica.

Bogen omhandler de grundlæggende forbedringer i kost, livsstil og livsbetingelser, som forfatteren ofte har set hjælpe mennesker med depressioner eller depressionslignende symptomer.

En folkesygdom

Omkring 200.000 danskere menes at lide af en depression, og det antages, at ca. 15% af den danske befolkning på et eller andet tidspunkt i livet får en depression. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) forudser, at der i 2030 vil være flere mennesker, der lider af en depression, end af nogen anden sygdom.

Det er godt for firmaer, der sælger antidepressiv medicin. Men er det muligt at klare eller gennemleve en depression uden at ty til medicin, der giver risiko for bivirkninger og afhængighed?

En naturlig løsning

Usunde kostvaner, vedvarende stress, vitaminmangel, dårlig søvn og et svækket helbred er eksempler på faktorer, der kan gøre nogle mennesker triste og måske endda deprimerede.

I langt flere tilfælde, end de fleste er klar over, vil forbedringer i kost, livsstil og livsbetingelser gøre så stor forskel, at medicin og eventuel anden behandling bliver unødvendig.

Hvis du ofte eller vedvarende føler dig nedtrykt, trist eller modløs, er det nok på høje tid, at du tager et grundigt kig på dit liv, og foretager de nødvendige ændringer. Bestemte ændringer i dit liv og din livsstil giver nemlig gode muligheder for, at du får det bedre eller helt slipper for depression og nedtrykthed.

Bogen kan købes hos boghandleren. Prisen er ca. kr. 149,-

Den kan også købes online med lidt rabat — fx på helseonline.dk


Har du kommentarer eller forslag til forbedringer af bogen hører jeg gerne fra dig. Jeg hører naturligvis også gerne om dine erfaringer med at følge bogens anvisninger. Skriv til john@nomedica.dk


Helbredende kost

Zoneterapi